Pro Experience Wijchen

banner open dag website

Hoe werkt het?

Op donderdag 4 februari ga je tussen 18.30 en 20.30 uur naar onze site: procollege.nl/wijchen  Klik op de knop Pro Experience en dan begint de ontdekkingstocht! Je kunt via de computer onze school ontdekken. Je loopt door de gangen en kunt alle klaslokalen bekijken. Je ontmoet onze leerlingen en docenten. Je kunt zelfs een prijs winnen door mee te doen aan de digitale puzzeltocht.  Klik op de knop om de 360 graden tour te starten.

Programma Virtuele open avond

3D tour van 18.30 tot 20.30 uur

Vip Tour van 18.30 tot 20.30 (aanmelden vereist)

Meet en Greet 19.15 uur

Algemene informatie 20.00 uur

knop 3d tourt-roze-300x98 (1)
knop vip tour roze

Als je graag begeleid wilt worden kies dan voor de VIP Pro Experience. De docent vertelt dan van alles over Pro College Wijchen en neemt je via de computer mee door onze school. Tussentijds kun je altijd  vragen stellen. Je kunt je t/m 4 februari 18.00 uur aanmelden voor deze VIP tour via het tijdslot dat hieronder vermeld staat. Je kunt  een tijdstip aangeven waarop je graag wilt beginnen met de rondleiding. U vermeldt in de mail uw naam, telefoonnummer en e-mailadres en de tijd waarop u wenst deel te nemen. U ontvangt na inschrijving een persoonlijke link via uw emailadres.

Tijden van de VIP TOUR: 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur – 20.00 uur – 20.30 uur

Meld je aan door op de knop VIP tour te klikken.


knop meet en greet roze

Tijdens de Meet en Greet  van 19.15 tot 19.45 uur met onze leerlingen en de brugklas mentorkrijg je antwoord  op al je vragen. Klik op de knop om deel te nemen. 


voor de ouders roze

Tijdens de open avond kunt u van 20.00 tot 20.30 uur ook algemene informatie opvragen. Klik op de bovenstaande knop “voor de ouders”. De teamleider en zorgcoördinator geven graag antwoord op al uw vragen.

 


aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag naar Pro College Wijchen, meld je dan aan! klik op de knop aanmelden om het aanmeldingsformulier te downloaden van onze site. Wij vragen je het aanmeldformulier helemaal in te vullen en te ondertekenen. Dan kun je het formulier daarna opsturen of in de brievenbus stoppen bij Pro College Wijchen.


aanmeldmiddag

Vind je het fijn om de aanmelding samen te doen met een medewerker van Pro College Wijchen? Dat kan! Meld je dan aan voor onze aanmeldmiddag op donderdag 11 februari tussen 13.30 en 17.00 uur. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar onze zorgcoördinator:  katja.broecks@procollege.nl. of op de knop aanmeldmiddag te klikken. Wil je dan ook het tijdstip doorgeven waarop je graag wil komen? Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Je hoort van ons hoe laat hoe laat je welkom bent. Houd er rekening mee dat deze aanmelding buiten plaats vindt. Denk aan het dragen van een mondkapje en houd 1,5 meter afstand. Wij zorgen voor een hapje en een drankje!