Pro Experience Wijchen

 

Hoe werkt het?

Op donderdag 17 februar1 2022 hebben wij een open avond van 18.30 en 20.30 uur.

Wil je van te voren onze school bekijken naar onze site: procollege.nl/wijchen  Klik op de knop 3D TOUR en dan begint de ontdekkingstocht! Je kunt via de computer onze school ontdekken. Je loopt door de gangen en kunt alle klaslokalen bekijken. Je ontmoet onze leerlingen en docenten. Je kunt zelfs een prijs winnen door mee te doen aan de digitale puzzeltocht.  Klik op de knop 3D TOUR om de 360 graden tour te starten.

Programma Virtuele open avond

3D tour altijd beschikbaar

Vip Tour tussen 18.30 uur en 20.30 uur (aanmelden vereist)

Vol ons ook op Instagram van 19.00 uur tot 20.00 live #procollegewijchen

 

knop 3d tourt-roze-300x98 (1)
knop vip tour roze

Als je graag begeleid wilt worden kies dan voor de VIP Pro Experience. De docent vertelt dan van alles over Pro College Wijchen en neemt je via de computer mee door onze school. Tussentijds kun je altijd  vragen stellen. Je kunt je t/m 5 februari 18.00 uur aanmelden voor deze VIP tour via het tijdslot dat hieronder vermeld staat. Je kunt  een tijdstip aangeven waarop je graag wilt beginnen met de rondleiding. U vermeldt in de mail uw naam, telefoonnummer en e-mailadres en de tijd waarop u wenst deel te nemen. U ontvangt na inschrijving een persoonlijke link via uw emailadres.

Tijden van de VIP TOUR: 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur – 20.00 uur

Meld je aan door een mail te sturen naar wijchen@procollege.nl

 

 


voor de ouders roze

Tijdens de open avond kunt u van 20.00 tot 20.30 uur ook algemene informatie opvragen. Klik op de bovenstaande knop “voor de ouders”. De teamleider en zorgcoördinator geven graag antwoord op al uw vragen.

 


aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag naar Pro College Wijchen, meld je dan aan! klik op de knop aanmelden om het aanmeldingsformulier te downloaden van onze site. Wij vragen je het aanmeldformulier helemaal in te vullen en te ondertekenen. Dan kun je het formulier daarna opsturen of in de brievenbus stoppen bij Pro College Wijchen.


Als u het prettig vindt om het aanmeldformulier samen met ons in te vullen of wilt u toch persoonlijk  met onze zorgcoördinator spreken, dan kunt u contact opnemen met mw. Julia Dijkema, (024-6412817) of via de mail julia.dijkema@procollege.nl.