Wie zijn wij

Pro College Wijchen is een van de vier praktijkscholen van Stichting Pro College. Op deze school geven we praktijkonderwijs aan jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. De nadruk ligt op het leren van praktische vaardigheden onder individuele begeleiding.

Pro College Wijchen

Pro College Wijchen ligt op een rustige, groene plek aan de rand van Wijchen. Het is een kleinschalige school met een gemoedelijke sfeer. Iedereen kent elkaar en leerlingen kunnen goed met elkaar opschieten. Op onze school gelden de vier R’s: Rust, Regelmaat, Regels en Respect.

We hebben unieke voorzieningen die gericht praktijkonderwijs mogelijk maken. Een voorbeeld daarvan is ons magazijn, waar onze leerlingen het vak van heftruckchauffeur leren. We werken veel samen met organisaties in en rondom Wijchen, zoals ouderenorganisaties en stagebedrijven.

Opleidingen

Bovenbouwleerlingen kunnen op Pro College Wijchen terecht voor praktijkopleidingen binnen de volgende sectoren:

  • Economie Detail
  • Econmie Horeca
  • Economie Logistiek

Daarnaast bieden we de extra opleiding Heftruckchauffeur. Bekijk onze opleidingengids voor meer informatie over de praktijkopleidingen.

De overige praktijkopleidingen worden op een andere locatie van onze stichting gegeven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Pro College Wijchen? Loop gerust eens binnen of neem contact met ons op. Telefonisch via (024) 641 28 17, of per e-mail: wijchen@procollege.nl.