7 september 2020

Ouderavond woensdag 7 sept.

De eerste 2 schoolweken zitten er alweer bijna op. We hebben een fijne introductieweek achter de rug en de sfeer is goed. De leerlingen houden zich erg goed aan de regels en passen zich flexibel aan deze nieuwe omstandigheden aan. Complimenten!

Ouderavond

Aanstaande woensdag (9 september) vindt de algemene ouderavond plaats. Vanwege Corona is de ouderavond niet op school. U wordt door de mentor uitgenodigd in Teams. Tijdens deze bijeenkomst op afstand maakt u kennis met de mentor van uw kind en krijgt u specifieke informatie over het leerjaar waar uw zoon/dochter in zit. De ouders van de leerlingen in klas 4 en 5 maken ook kennis met de trajectcoach en hun rol.

De ouderavond via Teams duurt van 19.00 uur tot maximaal 19.45 uur.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Uw zoon/dochter krijgt een uitnodiging voor de ouderavond via Teams.
  • Hij/zij logt voor u in en maakt verbinding. U komt dan in de meeting met de mentor en andere ouders.
  • Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Praktijkvak klas 4 en 5

Informatie over het bovenbouw praktijkvak dat uw zoon/dochter volgt, ontvangt u na de ouderavond via een link in uw mail. Mocht u daarna nog vragen hebben over het praktijkvak, dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende praktijkvakdocent.

 

 

Pro Uitgelichte afbeelding ICT