4 november 2019

Open dagen

Elk jaar organiseert Pro College Wijchen een aantal activiteiten waarbij leerlingen en hun ouder(s)/ verzorger(s) een kijkje kunnen komen nemen op onze school. In deze mail vindt u de data waarop de activiteiten plaatvinden in het schooljaar 2019-2020.

Open lesochtend

Op donderdag 28 november 2019 organiseren wij een open lesochtend. De ochtend vindt plaats van 9.00 tot 12.00 uur. Tijdens de open lesochtend krijgen leerlingen met een mogelijk schooladvies voor praktijkonderwijs de gelegenheid om een ochtend mee te draaien. Door het volgen van mini-lessen kunnen zij zelf onze werkwijze ervaren. In de bijlage vindt u de brief welke wij hebben gericht aan ouder(s)/ verzorger(s). Zou u deze brief willen meegeven aan de leerlingen die in aanmerking komen voor het advies Praktijkonderwijs? Leerlingen die binnen het grensgebied Praktijkonderwijs/ VMBO BBL vallen zijn ook van harte welkom op onze open lesochtend. In de brief hebben wij aangegeven dat ouder(s)/ verzorger(s) aan de leerkracht van de basisschool kunnen doorgeven of hun kind deelneemt aan de open lesochtend. Wilt u de leerlingen vervolgens aanmelden bij onze administratie? Het mailadres is: ankie.steppe@procollege.nl

Informatie avond

Op donderdag 28 november organiseren wij een informatie avond voor ouder(s)/ verzorger(s). Deze avond vindt plaats van 18.30 tot 19.30 uur. Ook u bent dan van harte welkom. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. toelatingscriteria, onderwijsinhoud, zorg en uitstroommogelijkheden. Tijdens deze avond is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. Wij vinden het prettig om te weten hoeveel mensen er komen. Vandaar dat wij in de brief aan ouder(s)/ verzorger(s) hebben gevraagd om zich bij de leerkracht van de basisschool op te geven. Wij stellen het op prijs wanneer u vervolgens aan ons doorgeeft hoeveel mensen interesse hebben in de informatie avond. Ook dit kan via het mailadres ankie.steppe@procollege.nl

Open avond

Op donderdag 13 februari 2020 is onze school van 18:30 tot 20:30 uur geopend in verband met de open avond. Leerlingen, ouders en andere geïnteresseerden zijn ook dan van harte welkom om onze school te komen bewonderen. Hiervoor is aanmelden niet nodig.

 

Twijfelt u over het juiste advies? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken samen naar alternatieve mogelijkheden en we denken graag mee met de advisering van mogelijke leerlingen voor het praktijkonderwijs. Door het dossier (anoniem) aan ons voor te leggen, kunnen wij aangeven of praktijkonderwijs passend onderwijs zou kunnen zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met de zorgcoördinator Katja Broecks. (katja.broecks@procollege.nl tel. 024-6412817).

 

 

Pro Uitgelichte afbeelding Stage