Wie zijn wij

Pro College Nijmegen is een van de vier praktijkscholen van Stichting Pro College. Op deze school geven we praktijkonderwijs aan jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. De nadruk ligt op het leren van praktische vaardigheden onder individuele begeleiding.

Pro College Nijmegen

Pro College Nijmegen ligt naast het sportpark van Quick 1888 in Nijmegen, op loopafstand van het station Nijmegen Goffert en met een bushalte aan de Graafseweg voor de deur. Het schoolgebouw is helemaal nieuw. Er heerst een gezellige sfeer. Iedereen kent elkaar en we houden van een persoonlijke benadering van onze leerlingen. Medewerkers zijn warm en betrokken. De werkwijze van de praktijkschool is ‘leren door doen’. Naast praktische vakken zijn sociale vaardigheden, inzet en zelfstandigheid belangrijk voor onze leerlingen. Met name in de bovenbouw richten we ons nadrukkelijk op de arbeidsmarkt.

Opleidingen

Bovenbouwleerlingen kunnen op Pro College Nijmegen terecht voor praktijkopleidingen binnen de volgende sectoren:

  • Techniek (Bouw en Metaal)
  • Economie (Detailhandel, Horeca)
  • Facilitair

Bekijk onze opleidingengids voor meer informatie over deze praktijkopleidingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Pro College Nijmegen? Loop gerust eens binnen of neem contact met ons op. Telefonisch via (024) 221 0 221, of per e-mail: nijmegen@procollege.nl.