23 november 2021

Open lesdag

Open lesdag van 26-11-2021 komt te vervallen!

Beste collega,

We hadden alles geregeld. Alles stond klaar om jullie leerlingen met groot enthousiasme te ontvangen op Pro College Nijmegen. Vanwege het overweldigend aantal aanmeldingen hadden we onze eigen leerlingen zelfs vrijgegeven om zo de veiligheid van eenieder te kunnen garanderen.

Helaas zijn er vandaag nieuwe richtlijnen vanuit het OMT specifiek voor het onderwijs gekomen. En op basis van deze richtlijnen kunnen wij de open lesdag van 26 november NIET door te laten gaan. We vinden het ontzettend jammer, maar veiligheid gaat natuurlijk boven alles.

We hopen dat onze 2e open lesdag, gepland op vrijdag 4 februari 2022 van 9:00 tot 12:00 uur wel door kan gaan.

Op woensdag 16 februari 2022 van 18:30 tot 20:30 uur hopen we onze school open te mogen stellen voor iedereen tijdens onze open avond.

Hierbij nodigen we jullie gelijk uit voor beide momenten. Wij zullen tegen die tijd ook nog van ons laten horen.

Team Pro College Nijmegen