12 februari 2019

Gezonde kantine

Een Gezonde School is een school die structureel aandacht besteedt aan gezondheid op de volgende thema’s:

  •            Bewegen en sport;
  •            Voeding;
  •            Welbevinden;
  •            Relaties en Seksualiteit;
  •            Roken, alcohol- en drugspreventie.

Een school mag zichzelf Gezonde School noemen als de school de signalering, preventie, aanpak en beleid rondom bovenstaande thema’s goed geregeld heeft. Scholen worden hierbij ondersteund door de GGD.

Het Pro College Nijmegen is er trots op zichzelf een Gezonde School te mogen noemen op de gebieden Bewegen en Sport en Welbevinden. Het team werkt hard aan het uitbreiden van de certificaten zodat we in de toekomst op alle gebieden een Gezonde School worden.

Beleid Gezonde Kantine

2 keurmerk (4) keurmerk (5)

 

2015GEZONDESCHOOLdetail-gezondekantine