18 januari 2021

Vacature Orthopedagoog (vervanging)

Voor onze scholen in Wijchen en Boxmeer zoeken wij met ingang van 6 april 2021 een Orthopedagoog 0,8 fte. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging wegens zwangerschapsverlof tot 23-10-2021.

Werkzaamheden Als orthopedagoog maak je deel uit van het zorgteam. Je ondersteunt docenten met jouw handelingsadviezen bij het begeleiden van leerlingen met een diverse hulpvraag. Je coacht de docenten en richt je op het diagnosticeren en begeleiden van leerlingen met een grote begeleidingsgevoeligheid. Je stelt ontwikkelingsperspectiefplannen (OPP) voor de leerlingen op. Verder neem je deel aan de toelatingscommissie, die de toelaatbaarheid van leerlingen beoordeelt en de ondersteuningsbehoeften vaststelt.

Functie-eisen

  • je hebt je studie orthopedagogiek op universitair niveau afgerond,
  • Je hebt relevante werkervaring in het onderwijs en/of met lvb jongeren,
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van het praktijkonderwijs,
  • Je werkt oplossingsgericht en je kunt goed samenwerken,
  • Je hebt een zelf reflecterend vermogen, bent leerling- en resultaatgericht, collegiaal en stressbestendig,
  • Je hebt een flexibele houding, teamgevoel en goede communicatieve vaardigheden,
  • Je hebt het vermogen om draagvlak te kunnen verwerven en werkt verbindend,
  • Je werkt georganiseerd, planmatig en bent in staat analytisch te denken.

Het betreft 0,4 fte bij Pro College Wijchen en 0,4 fte bij Pro College Boxmeer. Je werkt in het zorgteam onder leiding van de zorgcoördinator. De salariëring geschiedt op basis van cao VO: schaal 11.

In de functieomschrijving staat aanvullende informatie.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Katja Broecks, zorgcoördinator, Pro College Wijchen (024-6412817) of mevrouw Mieke Suarez, zorgcoördinator Pro College Boxmeer (0485- 577459). De sollicitatiegesprekken zullen op dinsdag 23 februari en donderdag 25 februari plaatsvinden.

Je kunt tot en met vrijdag 5 februari 2021 reageren door een mail met CV te sturen naar annie.reijers@procollege.nl t.a.v.  Mieke Suarez en Katja Broecks

Afbeelding vacatures