1 oktober 2020

Vacature Teamleider Kernteam Werk

In verband met het vertrek van de huidige teamleider, zijn wij per 1 november 2020 op zoek naar een enthousiaste Teamleider Kernteam Werk.

 

Het Kernteam Werk (KTW) is een bovenschools team binnen Pro College regio Nijmegen. Het bestaat sinds 2014 en heeft als doel succesvolle uitstroom van onze leerlingen te realiseren. Het Kernteam Werk bestaat uit professionals (trajectcoaches) die verantwoordelijk zijn voor het acquireren van passende vacatures, het verkrijgen en behouden van stage- en werkervaringsplekken, het succesvol plaatsen van onze leerlingen, het intensief begeleiden van onze leerlingen op stages richting werk en tijdens het werk, het afsluiten van arbeidscontracten met werkgevers en relatiebeheer. Daar waar bij de start van het team het accent volledig lag op de succesvolle uitstroom naar werk, zien we dat in de loop van de tijd ook de doorstroom naar vervolgopleidingen een serieuze uitstroomvariant is geworden. Vandaar dat wij op zoek zijn naar iemand met ervaring met LOB in het vo.

 

Meer informatie staat in de uitgebreide beschrijving van de functie.

 

Het betreft: een tijdelijke aanstelling van 0,8 fte met vooruitzicht op een vast dienstverband in schaal-12 cao-vo.

 

Je kunt je belangstelling voor deze functie aan ons kenbaar maken door het sturen van een motivatiebrief met een curriculum vitae per email naar het bestuur van Pro College: bestuur@procollege.nl

 

Wij ontvangen jouw reactie graag uiterlijk op woensdag 14 oktober 2020.
In week 44 zal de eerste ronde sollicitatiegesprekken plaatsvinden.
In week 45 de tweede ronde. Een assessment kan onderdeel van de procedure uitmaken.

 

Voor aanvullende vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met:
schooldirecteur Nicolette Di Giulio nicolette.digiulio@procollege.nl of via 024 – 641 28 17
schooldirecteur Paul Verbraak paul.verbraak@procollege.nl of via 024 – 221 0 221

Afbeelding vacatures