13 maart 2020

Corona: actuele situatie 15 maart 2020

Het kabinet heeft besloten dat alle scholen moeten sluiten tot en met in ieder geval 6 april 2020.

Dat betekent dat ook al onze scholen: Pro College Bemmel, Pro College Boxmeer, Pro College Nijmegen en Pro College Wijchen dichtgaan.

Vanaf woensdag 18 maart zullen we overgaan tot onderwijs op afstand zodat leerlingen thuis aan schoolopdrachten kunnen werken. De docententeams gaan maandag en dinsdag aan de slag om dit in te regelen. Het is voor het praktijkonderwijs vrij beperkt mogelijk om afstandsonderwijs te organiseren. Mentoren zullen, waar mogelijk, voor de leerlingen via mail of app onderwijsopdrachten aanbieden om verder te kunnen werken. Vanaf aanstaande woensdag zijn de mentoren tussen 9:00 uur en 12:00 uur telefonisch, via de app en via de mail bereikbaar voor vragen en instructie over het onderwijsaanbod.

Alle stages worden per direct stopgezet. Wij zullen de stagebedrijven daarover informeren.

De oudergesprekken zullen deze week niet op school maar telefonisch gevoerd worden.De mentor neemt daarvoor contact met ouder(s)/verzorger(s).

Indien uw kind niet thuis opgevangen kan worden neemt u dan zo snel mogelijk contact op met school voor een passende oplossing.

We realiseren ons dat deze situatie veel vraagt van leerlingen en ouders en ook van onze medewerkers. Bovendien kan de situatie in snel tempo veranderen. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen via email en onze website www.procollege.nl

Heeft u vragen neemt u dan contact op met de school.

 

Schermafbeelding 2020-03-02 om 15.55.41