9 juli 2016

Afscheid Schooldirecteur Berry van Run

Aan het eind van dit schooljaar gaat schooldirecteur Berry van Run met pensioen. Op 7 juni hebben we afscheid van hem genomen. Tijdens een drukke bijeenkomst op onze school in Nijmegen waren er veel lovende woorden. Berry van Run ontving tevens een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet voor, vaak kwetsbare, leerlingen in Nijmegen en omgeving. Van Run werd op zijn afscheidsreceptie door burgemeester Bruls verrast met de onderscheiding.

Berry van Run (63) is vanaf 1977 verbonden aan onze organisatie. Hij is begonnen als docent en later adjunct-directeur bij de Zonnegaard en vanaf 2003 als directeur bij het Pro College. Hij staat binnen onze organisatie, maar ook bij de andere scholen in de regio, bekend om zijn inzet en zijn grote hart voor en betrokkenheid bij de moeilijk lerende kinderen.

Speciaal voor dit afscheid heeft leerling Simon Lormans een filmpje gemaakt met daarin een boodschap van Berry van Run aan leerlingen, ouders, collega’s en overige belangstellenden. U kunt het filmpje HIER zien.

_DSC4775