1 juni 2016

Benoeming schooldirecteur bij Pro College

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2016-2017 is mevrouw Nicolette Di Giulio benoemd in de functie van schooldirecteur bij Pro College regio Nijmegen. Zij wordt als lid van het managementteam verantwoordelijk voor de scholen in Bemmel en Wijchen. Daarnaast wordt zij verantwoordelijk voor het stichtingsbreed werkende ‘Kernteam Werk’. Nicolette Di Giulio volgt de heer Berry van Run op die deze zomer met pensioen zal gaan.

 Nicolette Di Giulio is sinds 2010 werkzaam als afdelingsleider bij het Pax Christi College in Druten. Eerst als afdelingsleider VMBO-onderbouw en momenteel als afdelingsleider VMBO-bovenbouw. Daarvoor heeft zij gewerkt als docent Zorg & welzijn bij het Pax Christi College en scholengemeenschap Stevensbeek. Ook heeft zij gedurende 14 jaar in leidinggevende functies in diverse ziekenhuizen gewerkt.

Bestuurder Eric Bouwens verheugt zich op de komst van Nicolette. “Zij heeft de benoemingscommissie overtuigd met haar enthousiasme, professionaliteit en gedrevenheid. Wij zien in haar de geschikte persoon om, samen met de medewerkers, verder invulling te geven aan de professionalisering van de organisatie en het bieden van uitstekend praktijkonderwijs aan onze leerlingen.”

image001