1 februari 2016

Jongeren Werkmarkt

Dinsdag 2 februari tussen 18.00 en 21.00 uur organiseren we weer onze jaarlijkse Jongeren Werkmarkt. Het is de vierde keer dat dit evenement plaatsvindt, nu voor het eerst op onze nieuwe locatie aan de Dennenstraat 21 in Nijmegen.

Leerlingen uit het vierde en vijfde jaar en hun ouders/verzorgers komen die avond in contact met werkgevers, uitzendbureaus en mensen die ondersteuning bieden bij het verkrijgen van werk. Ook krijgen ze sollicitatie- en presentatieadviezen. Onze derdejaars leerlingen verzorgen onder begeleiding een maaltijd voor de standhouders.

De vorige edities van de Jongeren Werkmarkt waren een groot succes, met tientallen standjes en honderden bezoekers. Ook in tijden van economische crisis blijken werkgevers behoefte te hebben aan enthousiaste jonge medewerkers, die graag ondersteunende werkzaamheden verrichten bij bedrijven in de sectoren techniek, groen, facilitair en economie (horeca, detail en logistiek).

Jongeren Werkmarkt 2015