25 april 2019

Voorjaarsmarkt 17 mei 2019

Voorjaarsmarkt Pro College Boxmeer

Vrijdagmiddag 17 mei vindt weer de jaarlijkse Voorjaarsmarkt van Pro College Boxmeer plaats. Deze markt wordt georganiseerd door leerlingen en docenten van Pro College Boxmeer aan de Stationsweg 38B. De markt start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Te koop worden onder andere aangeboden: plantjes, allerhande tuinaccessoires, tweedehands kleding, groenten, fruit, e.d. Uiteraard is er volop gelegenheid om een kop koffie te drinken met een, door de leerlingen van de Horeca-afdeling gemaakt, heerlijk gebakje. Ook andere versnaperingen zijn volop te koop.

Er zijn ook nog (misschien mooier: Bovendien zijn er tal ….) tal van andere activiteiten. Denk daarbij aan een springkussen, ponyritjes, workshops, een Pro Fashion Foto Booth en een gezellig terras. Als klap op de vuurpijl vindt er nog een dienstenveiling plaats. Hierbij kunt u bieden op verschillende diensten, aangeboden door leerlingen en docenten van het Pro College. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een onderhoudsbeurt voor uw fiets, een driegangenmenu in ons restaurant “Proef”, twee uur tuinonderhoud, twee uur interieurverzorging, en nog vele andere diensten!

Tevens is een gratis tegoedbon verkrijgbaar. Deze is in te ruilen voor iets lekkers.

De opbrengst van de voorjaarsmarkt wordt elk jaar geschonken aan een goed doel. Dit jaar is dat Het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Wij zien u graag vrijdag 17 mei!

voorjaarsmarkt