Nieuwe leerlingen

Als leerling verdien je onderwijs dat past bij jouw kwaliteiten. Ben jij sterk in de praktijk? Dan past het onderwijs van Pro College misschien bij jou! Bij Pro College verzorgen wij praktijkonderwijs dat speciaal is ingericht voor leerlingen die goed zijn in praktijkvakken. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving, waarin je jezelf met leren en werken helemaal kunt ontwikkelen. Onze leerlingen waarderen de persoonlijke aandacht en de kleinschaligheid van onze scholen. Lees over de ervaringen van onze leerlingen met Pro College.

Meeloopdag

Op 23 november 2018 is er voor leerlingen die mogelijk een praktijkonderwijs advies krijgen een meeloopdag. Op deze dag ervaren leerlingen hoe een lesdag in het praktijkonderwijs eruit ziet. Aanmelden voor deze dag kan via de eigen groepsleerkracht of via Angelien.vandenberg@procollege.nl

Informatie over de indeling van deze dag ontvangt u van ons een week van tevoren.

Informatieavond

Op donderdag 25 januari 2018 van 19:30 uur tot 20:30 uur is er voor directie, intern begeleiders, leerkrachten van groep 8 en ouders van leerlingen die een (voorlopig) praktijkonderwijs advies krijgen een informatieavond. In deze brief staat hierover meer informatie.

Open avond

Op 19 februari 2019 is er van 18:30 uur tot 20:30 uur een open avond op de locatie Pro College Boxmeer.

Aanmelden bij Pro College

Je kunt je altijd bij één van onze vier scholen aanmelden. Daarvoor heb je wel een toelaatbaarheidsverklaring (TLV Pro) nodig van de Commissie Toewijzing Ondersteuning (CTO) van het samenwerkingsverband passend onderwijs. Wil je weten wat dat is en hoe je je kunt aanmelden? Kijk op de pagina aanmelden.

Meer informatie over onze school

Wil je meer weten over onze school, ons onderwijs en het lesprogramma? Neem een kijkje in onze Pro College Schoolgids 2018-2019.