Wie zijn wij

Pro College Bemmel is een van de vier praktijkscholen van Stichting Pro College. Op deze school geven we praktijkonderwijs aan jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. De nadruk ligt op het leren van praktische vaardigheden onder individuele begeleiding.

Pro College Bemmel

Pro College Bemmel ligt in een groene omgeving en wordt gewaardeerd door het dorpse karakter. Het gebouw bestaat uit twee vleugels en een centrale aula. De rode vleugel staat voor energie; hier krijgen onze leerlingen praktijkvakken. De andere vleugel draagt de kleur blauw, wat staat voor koelte. Daar geven we theorievakken. De ligging tussen het groen is ideaal voor tal van praktijkvakken. We zijn zelfvoorzienend. Leerlingen verbouwen groente, fruit en kruiden die we vervolgens gebruiken tijdens de kooklessen. Pro College Bemmel werkt samen met bedrijven en scholen in de omgeving. De samenwerking met het Over Betuwe College is hier een voorbeeld van.

Opleidingen

Leerlingen kunnen op Pro College Bemmel terecht voor praktijkopleidingen binnen de volgende sectoren:

  • Groen
  • Detailhandel

Bekijk onze opleidingengids voor meer informatie over deze praktijkopleidingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Pro College Bemmel? Loop gerust eens binnen of neem contact met ons op. Telefonisch via (0481) 453 884, of per e-mail: bemmel@procollege.nl.