7 januari 2021

Stichting Welzijn Lingewaard

Informatie en tekst vanuit Stichting Welzijn Lingewaard:

Corona en jongeren: een thema waarover we de laatste tijd veel gehoord hebben. Veel jongeren vervelen zich en gaan daarom (helaas) toch in grotere groepen op straat hangen. Om de coronamaatregelen (en het belang dat ook jongeren zich hier aan houden) nog een keer onder de aandacht te brengen onder jongeren in onze gemeente, heeft Gemeente Lingewaard in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard drie video’s opgenomen. Met jongeren, voor jongeren. De opnames waren voor de grote lockdown die vanaf dinsdag 15 december geldt.

Bekijk hier de tweede video om te laten zien dat het leven voor jongeren – zelfs in coronatijd- niet saai hoeft te zijn.

Verder organiseert SWL ook in dit voorjaar weer de tofste activiteiten. Wat dacht je van een online pubquiz, online fifa toernooi én als dit weer mogelijk is een dj workshop en archery tag.

LogoSWL