21 april 2019

Vacatures

Wil jij een bijdrage leveren aan één van de mooiste onderwijsvormen, namelijk het praktijkonderwijs? Met ingang van 1 augustus 2019 zijn wij op zoek naar goede collega’s voor onze scholen in Nijmegen, Wijchen en Boxmeer.

Pro College regio Nijmegen heeft in totaal 4 scholen in Bemmel, Wijchen, Nijmegen en Boxmeer. Wij begeleiden elke leerling naar werk en/of inkomen om ze zo een bestaan op te kunnen laten bouwen in onze samenleving. Ons onderwijs sluit optimaal aan op de arbeidsmarkt. We werken vanuit een veilige leeromgeving met goede docenten en eigentijdse schoolgebouwen. Onze leerlingen leren vooral door te doen, praktijkgericht dus. Wil en kun jij daar een bijdrage aan leveren, reageer dan op één van onze vacatures.

Docent AVO – mentoraat
Docent Detail
Docent Metaaltechniek
Docent Zorg & Welzijn

 

Afbeelding vacatures